Blue cheesedip
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verkruimel de kaas en doe in de hakmolen. Voeg de mayonaise toe.
- Pureer de kaas met de mayonaise tot een bijna gladde dip. Voeg wanneer de dip te stevig blijft – dit is afhankelijk van de stevigheid van de kaas - 1-2 eetlepels water toe.
- Schep de bluecheesedip in een schaaltje. Hak de bieslook fijn en bestrooi de dip ermee.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Tip: Voeg voor een zachtere smaak extra mayonaise toe of neem een mildere blauwaderkaas (bijv. gorgonzola dolce).
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 405 kcal
- 25 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 35 g koolhydraten
- 8 g eiwit
- 4 g vezels
- 1,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen